Se spala varza, se toaca fideluta si se pune in cratita incinsa, dupa ce s-a topit untura si s-a rumenit ceapa. Se pune peste continut o folie de alum
Se spala varza, se toaca fideluta si se pune in cratita incinsa, dupa ce s-a topit untura si s-a rumenit ceapa. Se pune peste continut o folie de aluminiu menajera, se da la cuptorul incins la 250 grade, se reeduce focul si se lasa cca. 1,5 h. Intre timp se controleaza si se mai adauga apa daca este cazul. Dupa 1,5 h se adauga pasta de tomate dizolvata in apa, carnatii crestati, se mai lasa 15 minute cu folia, apoi se ia folia si se lasa la gril 15 minute sa se rumeneasca.
Calda cu mamaliguta si un ardei iute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii