1. Se amesteca pesmetul cu berea si se lasa 10 minute. 2. Se amesteca carnea tocata, ceapa, pesmetul si piperul. Se topeste untul si se rumeneste ames
1. Se amesteca pesmetul cu berea si se lasa 10 minute.
2. Se amesteca carnea tocata, ceapa, pesmetul si piperul. Se topeste untul si se rumeneste amestecul de carne tocata.
3. Se clateste varza murata, se scurge. Se pune peste carnea tocata, se adauga apa si cubul Knorr. Se lasa sa fiarba circa 20 min.
4. Se pune amestecul de carne tocata intr-o forma rezistenta la foc.
5. Aluatul: Se amesteca untul taiat fulgi cu faina si parmezanul.
6. Se presara aluatul peste amestecul de carne tocata.
7. Se coace la 225 grade C, circa 25 min.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu varza murata a fost propusa de Elena of Sweden pe forum culinar.ro
Alte retete cu varza aici:
Choucroute a l'alsacienne (Mincare de varza murata alsaciana),
Placinte de varza acra cu sos sos de smintina si ceapa ,
Varza cu carne tocata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii