Varza se taie fideluta si se caleste in ulei. Intre timp fierbem taitei in forma de patratele, apoi luand jos capacul, le amestecam incet, incalzindu
Varza se taie fideluta si se caleste in ulei. Intre timp fierbem taitei in forma de patratele, apoi luand jos capacul, le amestecam incet, incalzindu-le, cu varza calita galbena-aurie.
Tot asa se prepara si taiteii cu gulii. In acest caz dam pe razatoarea de varza guliile fragede si le prajim la fel ca varza alba. Intrucat guliile nu scad in timpul prajirii, la fel ca varza, folosim doar 1 kg de gulii.
In masura in care o gasim nesarata, adaugam sare, mai presaram piper macinat si servim le calde. Alte retete recomandate
Varza murata
Varza murata retete
Supa mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii