Pentru ca sa faceti taiatei cu varza calita se curata si se toaca varza, se presara sare si se lasa pe planseta 15 minute, dupa care se stoarce de zeama.
Pentru ca sa faceti taiatei cu varza calita se curata si se toaca varza, se presara sare si se lasa pe planseta 15 minute, dupa care se stoarce de zeama. Se pune varza cu untdelemnul intr-o cratita, se acopera si se lasa sa fiarba incet, in zeama pe care o lasa varza. Taiteii se fierb in apa cu sare, se clatesc cu apa rece, se amesteca cu varza calita, in care se adauga piper, apoi se mai pune 10 minute la cuptor.
Taieteii cu varza calita se servesc calzi cu piper negru proaspat macinat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii