Doua oua se fierb tare, pana se racesc, se pregateste umplutura. Ceapa se taie marunt, ardeiul se taie cubulete, se prajesc putin, se adauga carnea to
Doua oua se fierb tare, pana se racesc, se pregateste umplutura. Ceapa se taie marunt, ardeiul se taie cubulete, se prajesc putin, se adauga carnea tocata, se potriveste gustul cu delikat si piper alb.
Pana se calesc, foile de varza se oparesc in apa sarata sa se poata lucra. Se lasa la racit umplutura si foile de varza. Cand sunt reci, se dau ouale fierte pe razatoare si se adauga la umplutura impreuna cu un ou crud care sa inchege umplutura in timpul prajirii.
Pe fiecare foaie de varza se pune o felie de sunca pe care se asaza umplutura, se ruleaza varza ca la sarmale. Sarmalutele se tavalesc prin faina si pesmet si se prajesc in ulei incins.
La servire se taie in doua pe diagonala. Se servesc cu orice fel de garnitura, se consuma reci sau calde.
Alte retete bucatarie recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii