Am taiat ceapa si am pus-o la calit. Intre timp am spalat orezul si am pregatit condimentele Am pus condimentele si orezul. Am amestecat bine si am
Am taiat ceapa si am pus-o la calit. Intre timp am spalat orezul si am pregatit condimentele Am pus condimentele si orezul. Am amestecat bine si am pus peste carne. Am amestecat cu carnea apoi am invartit sarmale. In oala am pus cimbru, marar uscat si foi de dafin apoi le-am facut culcusul din varza maruntita.
Am asezat frumos sarmele in oala, le-am acoperit cu putina varza tocata peste care am pus cateva linguri cu pasta de rosii apoi am pus apa fierbinte si am pus la fiert.
Le-am fiert 4 ore la foc mic.
Se servesc cu smantana si ardei iuti murati.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii