Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se
Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata si sare. Se amesteca bine. Varza se fierbe mai mult de jumatate inainte de a se taia fideluta, apoi se prajeste cu putin bulion sau rosii si se asaza in straturi alternative de carne si varza, incepind cu varza. Se umple cu zeama in care a fiert varza, bors sau zeama de rosii si se da la cuptor. Se lasa pina ce scade bine si se toarna pe deasupra un ou intreg batut. Se mai da la cuptor pina se incheaga oul
Se serveste cu iaurt sau smintina
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii