Pentru galustele de varza se fierbe varza in apa cu sare, se scurge si se trece prin masina de tocat. Se adauga branza rasa, grisul, doua oua, sare, piper.
Pentru galustele de varza se fierbe varza in apa cu sare, se scurge si se trece prin masina de tocat. Se adauga branza rasa, grisul, doua oua, sare, piper. Se amesteca bine. Se pune la fiert intr-o cratita apa cu putina sare si cand da in clocot, se ia cu o lingurita din compozitie si se da drumul galustelor in apa. Se lasa sa fiarba la foc mic circa 20 de minute. Se scurg din apa, se asaza pe farfurie, se presara pesmet putin rumenit.
Galustele de varza se servesc cu sos de rosii.
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii