Prepara umplutura amestecand 2 cani de orez crud, 1 cana de naut fiert si zdrobit, ½ cana de patrunjel tocat marunt, ½ cana de ceapa rosie tocat
Prepara umplutura amestecand 2 cani de orez crud, 1 cana de naut fiert si zdrobit, ½ cana de patrunjel tocat marunt, ½ cana de ceapa rosie tocata, 1 cana de rosii taiate cubulete, ¾ cani de ulei de masline, 2 catei de usturoi pisate, 2,5 lingurite de sare, 1,2 lingurita de piper si 1,2 lingurita de scortisoara. Umple frunzele de vita de vie cu umplutura. Aseaza intr-un vas un strat de rosii feliate, un strat de sarmale, iar un strat de rosii, usturoi, sarmale, pana se termina. Stropeste totul cu 1 cana de zeama de lamaie, presara 1 lingurita de sare si toarna zeama de oase incat sa acopere sarmalele. Pune capacul pe vas si fierbe-o timp de 1 ora la foc mic.
Alte retete recomandate
Mancare de pui
Salata de pui
Pui cu sos
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii