Cotletele, spalate si zvantate, se prajesc in uleiul incins, cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti, apoi se scot. Se taie ceapa solzisori si se p
Cotletele, spalate si zvantate, se prajesc in uleiul incins, cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti, apoi se scot. Se taie ceapa solzisori si se prajeste in uleiul
ramas. Se adaugi zeama de lamaie, putina apa, sare, piper, boia de ardei. Cotletele se adauga din nou, peste ceapa calita, lasandu-se inca o jumatate de ora, sa se inabuse la foc potrivit.
Varza muiata se spala, se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga bulionul subtiat cu putina apa, boia de ardei, boabele de piper, cimbrul si foile de dafin si se lasa sa fiarba. Dupa ce a fiert la foc mic, se da la cuptor timp de 25 de minute, ca sa se rumeneasca. Cotletele se servesc cu garnitura de varza calita.
Alte retete mincare recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii