Se taie varza fisii subtiri, se freaca cu o lingurita de sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu uleiul incins, pina se fragezeste. Se ia de
Se taie varza fisii subtiri, se freaca cu o lingurita de sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu uleiul incins, pina se fragezeste. Se ia de pe foc si se amesteca cu galbenusurile, resturile de carne taiate cuburi mici sau cu 250 gr. brinza framintata si amestecata cu albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si se coace 30 minute.
Se serveste cu sos de rosii, cu sos alb sau cu smintina
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii