Se taie varza fideluta si se pune la fiert in apa putin sarata. Dupa ce da cateva clocote, se scurge bine de apa, lasand-o 5-10 minute in strecuratoa
Se taie varza fideluta si se pune la fiert in apa putin sarata. Dupa ce da cateva clocote, se scurge bine de apa, lasand-o 5-10 minute in strecuratoare. Se amesteca apoi cu ouale batute, doua linguri pesmet, smantina, verdeata, sare, piper (facultativ) si untul incalzit. Se aseaza intr-un vas smaltuit sau de Jena. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste.
Se serveste cu smantana si muraturi. Optional costite afumate sau pastrama de porc. Alte retete cu varza:
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii