Se curata varza, se spala, se taie in patru si se opareste apoi in apa clocotita cu sare. Se pune la scurs si se taie fidelute subtiri. Se caleste ce
Se curata varza, se spala, se taie in patru si se opareste apoi in apa clocotita cu sare. Se pune la scurs si se taie fidelute subtiri. Se caleste ceapa in ulei, se adauga varza, se potriveste la gust de sare si piper si se amesteca bine pana se inmoaie. Se fierb taitetii intre timp in apa cu sare. Apoi se clatesc si se scurg de apa si se amesteca cu varza calita, cu ouale si se pune compozitia intr-o forma tapetata cu unt si pesmet. Se da la cuptor si se lasa la rumenit aproximativ 30-35 minute.
Se serveste calda.
Alte retete:
Saratele
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii