Pe o tabla foarte subtire, se asaza vrabiile cu cate o feliuta de slanina. Se pune tabla pe jar si se frig vrabiile pe toate partile. Dupa ce s-au ru
Pe o tabla foarte subtire, se asaza vrabiile cu cate o feliuta de slanina. Se pune tabla pe jar si se frig vrabiile pe toate partile. Dupa ce s-au rumenit frumos, se iau jos de pe tabla si se servesc pe paine prajita.
Se servesc fierbinti, cu salata de legume.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Conopida la cuptor
Zacusca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPana acum bagam muraturii clasici, taranesti, dar de anul trecut am descoperit aceasta reteta foarte buna. Daca muraturii...
Salata taraneasca de legume pentru iarna
Comentarii