Rulouri de caprioara vanatoresti

Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura formata din carne de porc,

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr pulpa de caprioara
  • 400 gr carne macra de porc
  • 100 gr costita afumata
  • 2 castraveciori murati
  • 100 gr untura
  • 100 gr smantana
  • 1 lingura de mustar
  • 1 pahar mic vin
  • 1 lingura faina
  • 30 gr bulion
  • piper pisat
  • cateva boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 fir de cimbruI
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 jumatate telina
  • 1 ceapa
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura formata din carne de porc, trecuta de doua ori prin masina de tocat, un ou, putin piper pisat si sare. La mijlocul fiecarui rulou se asaza cate o felie de costita si de castravecior murat. Se ruleaza si se leaga cu o ata sau se prinde cu scobitori. Rulourile se pun intr-o tava unsa cu untura si se introduc in cuptor. Se stropesc din cand in cand cu zeama in care se prajesc. Separat, se prepara sosul. Legumele se taie marunt si se pun la rumenit. Se adauga faina si se continua prajitul 5-6 minute, dupa care se strecoara sosul format peste rulourile inabusite. Se scoate ata sau scobitorile si se mai adauga vinul, mustarul, smantana si se lasa sa mai dea in clocot de cateva ori.


Rulourile se pot servi cu macaroane sau diferite garnituri.

Alte retete culinare:

Curcan umplut Rulada de porc Tocanita de vitel cu galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de pui reteta video

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui reteta video
Cele mai apreciate rețete
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
1
Retete de Pasti

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao

Niciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
Lichior de cafea cu vanilie
2
Lichioruri

Lichior de cafea cu vanilie

Pentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...

Lichior de cafea cu vanilie
Pasca poloneza clasica
3
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Ciorba cu carne de porc
4
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Ciorba de salata verde
5
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Parteneri
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala