Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se scoate, apoi se scurge si s
Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se scoate, apoi se scurge si se taie felii groase care se prajesc in uleiul incins, pe toate partile. Se scot cand sunt gata, se sareaza, se pipereaza si se servesc.
Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de cartofi.
Alte retete:
Muschi de porc la cuptor Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii