Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi

Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin este o reteta delicioasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi

Ingrediente

  • 1 buc prepelita
  • 1 cartof
  • 1 portocala
  • 1 buc baton scortisoara
  • 100 ml supa de prepelita
  • 100 ml sos demi glace
  • 20 gr unt
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • suc natural de portocale
  • lapte
  • nucusoara.

Mod de preparare

Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin este o reteta extraordinara pe care o puteti pregati atunci cand doriti sa va impresionati invitatii.

Se desoseaza prepelita dupa care se spala bine sa condimeteaza si se pune la prajit in unt.

Pentru sos - in grasimea ramasa in tigaie se adauga batonul de scortisoara supa de prepelita sosul demi glace si sucul de portocale sare piper si restul de unt se lasa sa scada bine.
Din cartof se realizeaza un cosulet care se condimenteaza si se baga la cuptor. Din miezul la cartof se face un piure, se adauga lapte, sare, piper, parmezan, galbenus de ou si nucsoara.

Cosuletul se umple cu piure cu ajutorul unui pos si se introduce la cuptor pret de cateva minute.


Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi se aseaza ca in imagine. Va recomand sa il serviti cu un vin rosu sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia