Porumbeii se curata, se golesc de intestine, se flambeaza si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne, se intorc aripile si picioar
Porumbeii se curata, se golesc de intestine, se flambeaza si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne, se intorc aripile si picioarele inauntru, se trec prin unt cald, se sareaza, se pipereaza, apoi se trec prin pesmet si se frig la gratar pana se rumenesc frumos.
Se servesc cu diferite garnituri si salate de sezon.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii