Muschi tocat din carne de cerb cu aspic

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de cerb
  • 200 gr paine
  • 50 gr pesmet
  • 200 gr ceapa
  • 4 oua
  • 2 pachetele gelatina
  • 100 gr morcovi
  • 50 gr mazare
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume. Painea se inmoaie in putina apa si se scurge. Ceapa si carnea se taie in bucati si se dau prin masina de tocat de doua ori. Intr-un vas separat, se dizolva gelatina si se fierbe circa 5 minute. Se fierb 2 oua si se curata de coaja. In compozitia tocata se pun celalalte 2 oua, sare si piper si se amesteca bine, pana se leaga carnea. Pe un blat uns cu ulei se intinde carnea cam de 1,5-2 cm grosime, in forma de dreptunghi. Pe aceasta se pun ouale fierte taiate in doua si sferturi din morcovii fierti. Se ruleaza pana nu mai ramane nici o crapatura. intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, se asaza ruloul si se introduce in cuptorul incins circa 40 de minute. Dupa ce s-a racit, se dau un strat de aspic, se orneaza cu feliute de morcov fiert si boabe de mazare. Deasupra se mai asaza 2-3 straturi de aspic.


Se serveste cu diferite garnituri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
1
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
2
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
3
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
4
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
5
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia