Prepelitele se curata si se punintr-un vas impreuna cu jambonul, carnea de porc, morcovii, cepele intepate cu 2 cuisoare si o cana de zeama de carne
Prepelitele se curata si se punintr-un vas impreuna cu jambonul, carnea de porc, morcovii, cepele intepate cu 2 cuisoare si o cana de zeama de carne. Se lasa totul la fiert, pe foc mic si se pune intre timp mazarea la fiert in apa cu sare si o bucatica de jambon. Dupa ce este fiarta, se scurge si se pune pe un platou. Se scot prepelitele din zeama in care au fiert si se pun deasupra. Sosul se trece prin sita si se toarna peste ele.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Chiftele Friptura de vita la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii