Potarnichile se curata, se golesc, apoi se sareaza si li se leaga picioarele si aripile. Se pun intr-un vas cu unt, la rumenit. Slanina se taie bucat
Potarnichile se curata, se golesc, apoi se sareaza si li se leaga picioarele si aripile. Se pun intr-un vas cu unt, la rumenit. Slanina se taie bucati, se opareste cu apa fiarta, apois e scurge si se pune la rumenit in putin unt. In acelasi unt se pun la rumenit ciupercile maruntite, sa sareaza, se pipereaza si se dau deoparte. Se rumenesc separat cepele. Se adauga in vasul cu potarnichile rumenite slanina, ceapa si ciupercile, putina zeama de carne, apoi se acopera si se lasa sa la cuptor, sa fiarba inabusit 40 de minute. Se scoate vasul din cuptor, se pun cateva linguri de zeama de carne, se amesteca bine si se presara deasupra cu patrunjel verde.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii