Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se lasa pe foc mare, pana se a
Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se lasa pe foc mare, pana se albeste. Se pune apoi pe foc mic, se adauga arpagic, faina, se toarna vinul, apa si bulionul de rosii, dupa care se potriveste la gust de sare si piper. Se lasa sa fiarba incet. Separat se prepara ciupercile: se curata, se spala si se taie felii. Se pun apoi la calit in 2 linguri ulei si se adauga apoi in vasul cu carnea de iepure. Se mai lasa la fiert putin, dupa care se adauga patrunjel verde tocat marunt.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Chiftele
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii