Intestinele de sitari se toaca marunt impreuna cu un ficat de pasare. Se pun la inabusit in unt, cateva ciuperci feliate si frunze de patrunjel. Se a
Intestinele de sitari se toaca marunt impreuna cu un ficat de pasare. Se pun la inabusit in unt, cateva ciuperci feliate si frunze de patrunjel. Se adauga intestinele de sitar si se tin pe foc, amestecand din cand in cand, pana incep sa se rumeneasca. Se potriveste la gust de sare, piper si un galbenus. Se ung cu aceasta tocatura cateva felii de paine si se pun la cuptor.
Mancarea se poate servi atat ca aperitiv, cat si garnitura.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Chiftele
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii