In prima faza se curata fazanul de pene, de intestine, i se inlatura capul si labele. Se pune apoi la flambat pe flacara mare, se spala, se sterge si
In prima faza se curata fazanul de pene, de intestine, i se inlatura capul si labele. Se pune apoi la flambat pe flacara mare, se spala, se sterge si se acopera cu felii de slanina. Dupa aceea se pune intr-un vas cu unt fierbinte si se da la cuptor sa se friga. Se unge din cand in cand cu sos sau cu putina apa. Se lasa in cuptor cam o ora si se indeparteaza apoi slanina. Se potriveste la gust de sare si se lasa mai departe la rumenit.
Se serveste cu garnitura de legume si salata asortata.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii