Cristeii se curata de pene, se spala bine, se sareaza, se pipereaza si se introduce in fiecare o jumatate de felie de lamaie. Se pun apoi intr-o tava
Cristeii se curata de pene, se spala bine, se sareaza, se pipereaza si se introduce in fiecare o jumatate de felie de lamaie. Se pun apoi intr-o tava cu unt, zeama de carne si vinul si se dau la cuptor, la foc potrivit. In timpul frigerii se stropesc din cand in cand cu sosul din tava.
Se servesc cu salata de ardei.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoEste foarte buna si merge la fix pentru dieta! :D
Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina
Comentarii