Reteta preferata a sotului meu
Se curata pestele si se spala bine. Se pune orezul la fiert (la fiecare lingura de orez - 4 linguri de apa).
Separat, se calesc ingredientele tocate foarte marunt. Se lasa la racit, apoi se amesteca orezul cu ingredientele calite, sare, piper si patrunjel dupa gust. Se umple burta pestelui cu umplutura rece, apoi se coase cu un ac mai mare si o ata groasa de bucatarie, nu foarte strans.
Se da la cuptor 30-35 minute, La servire, se decoreaza cu felii de lamaie.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii