Pentru saramura de caras sau ciortan pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul gras si iute se spala, se cresteaza si se scot semintele.
Pentru saramura de caras sau ciortan pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul gras si iute se spala, se cresteaza si se scot semintele dupa care se taie rondele subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Rosiile se spala si se taie rondele. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Pestele se frige pe ambele parti pe gratar sau plita presarata cu sare; dupa frigere se spala de sare, se aseaza intr-o tava, se adauga 500 ml apa, boia de ardei, ardei iute, ardei gras, ceapa si se fierb 10 minute. Se adauga rosiile.
Saramura de caras sau ciortan se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii