Peste in crusta de cascaval Sofia

Azi avem pentru voi o reteta de peste la cuptor cu cascaval Sofia de la Delaco care va va incana papilele gustative!

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Peste in crusta de cascaval Sofia

Ingrediente

  • · 8 fileuri de cambula cu piele
  • circa 650 g in total
  • · 120 g cascaval Delaco Sofia ras
  • · 2-3 felii de paine veche de 1-2 zile
  • · 5-6 linguri de ulei de masline extra virgin
  • · 3 cartofi
  • feliati la 1 cm grosime
  • · Sare
  • · piper negru
  • proaspat macinat
  • · 1 lingurita de boia
  • dulce sau iute
  • dupa preferinta dvs.
  • · 1 bucata de ardei gras sau iute
  • tocata marunt
  • pentru ornat (optional)
  • · patrunjel proaspat
  • tocat
  • pentru servit

Mod de preparare

Azi avem pentru voi o reteta de peste cu cascaval Sofia de la Delaco care va va incana papilele gustative!

Inainte de a incepe sa pregatiti pestele, porniti cuptorul pentru a fi incins. Intr-un blender puneti feliile de paine rupte in bucatele si maruntiti-le pana obtineti firmituri de finete medie. Amestecati firmiturile cu jumatate din cascavalul ras, sare, boia, piper si 2-3 linguri de ulei de masline. Folositi aceasta mixtura pentu a acoperi uniform partea fara piele a fileului.

Imbracati in aluminiu o tava si asezati fileurile pe partea cu piele si puneti la cuptor pana ce crusta se rumeneste iar fileul este patruns.

Cat timp pestele se rumeneste puteti pregati garnitura. Ungeti feliile de cartofi cu ulei si asezonati cu sare, piper si boia. Gatiti cartofii pe gratar, la foc mediu, timp de 3-4 minute pe fiecare parte, pana ce capata o culoare aurie.
Serviti fileurile alaturi de cartofi, presarati cu cascaval ras si patrunjel tocat marunt si ornati cu tocatura fina de ardei, pentru un accent colorat.

Sursa reteta: http://www.reteteleluiradu.ro/


Serviti pestele in crusta de cascaval cald, alaturi de garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia