Nisetrul se opareste putin si apoi se curata de solzi si maruntaie si se spala. Legumele se curata, se taie marunt si apoi se pun in apa sa fiarba. C
Nisetrul se opareste putin si apoi se curata de solzi si maruntaie si se spala. Legumele se curata, se taie marunt si apoi se pun in apa sa fiarba. Cand sunt pe jumatate fierte, se adauga bucata intreaga de nisetru. Dupa ce a fiert si s-a racit, se scoate sira spinarii si toate oasele, iar apoi se asaza pe un platou si se acopera cu maioneza.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii