Macrou invelit la cuptor (Pečeni skuše)

Macrou invelit la cuptor este o mancare croata delicioasa, o reteta cu peste la cuptor sanatoasa cu aroma de usturoi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Macrou invelit la cuptor (Pečeni skuše)

Ingrediente

  • 3-4 buc peste proaspat (macrou/sardina/pastrav )
  • 100 g sunculita taraneasca feliata
  • Vegeta Podravka
  • 4 catei usturoi
  • piper macinat
  • legume sotate ( ceapa
  • morcov
  • dovlecel )
  • cartofi natur
  • 3 linguri ulei
  • 4- 5 frunze busuioc

Mod de preparare

Curatam si spalam pestii,interior si exterior,ii lasam sa se zvante,apoi ii presaram cu Vegeta Podravka si piper macinat.
Zdrobim usturoiul si il introducem in interiorul pestilor.
Fiecare peste il invelim cu felii de sunculita,apoi se aseaza pe o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu hartie de copt.
Introducem tava cu peste la cuptor pentru 30-35 min.
In timpul acesta sotam legumele (ceapa,morcov,dovlecel) ,pe care le taiem felii subtiri. Fierbem in apa 5-6 cartofi curatati de coaja si taiati cuburi.


Dupa coacere, scoatem pestii din tava si ii asezam pe platou alaturi de cartofi natur si legume sotate.
Presaram peste cartofi si legume busuioc taiat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia