Fillet de peste cu bacon afumat, lemon mayonnaise si sparanghel este o reteta foarte usor de facut si foarte gustoasa, care se preteaza de minune inclusiv la o masa festiva.
- preincalzim cuptorul la 200'C
- condimentam fileurile de peste cu coaja de lamaie razuita, rozmarinul tocat marunt si piper macinat; nu mai trebe sare ca-si ia de la bacon
- infasuram bine fileurile in bacon sau pancetta, ce aveti voi
- punem o cratita pe foc (una care merge si la cuptor) si incingem putin ulei de masline
- punem fileurile infasurate in bacon si prajim cam un minut, max un minut jumate apoi bagam cratita la cuptorul incins timp de 15 minute, depinde cat de groase sunt fileurile si va orientati ca baconul sa fie putin rumenit deasupra cand e gata
- intre timp cat se face pestele, pregatim lemon mayonnaise
- intr-un bol punem cele 4 linguri de maioneza, piper macinat si stoarcem deasupra sucul de la cele doua lamai
- pregatim sparanghelul; fie ca-l faceti la abur ori fiert, deci cum doriti
- eu l-am fiert cateva minute dupa care l-am transferat imediat in apa rece cu gheata, ca sa se opreasca din fierbere si sa-si pastreze culoarea
Fillet de peste cu bacon afumat se serveste cu lemon mayonnaise si sparanghel si, eventual, cu un pahar de vin alb sec alaturi.
Reteta de "Fillet de peste cu bacon afumat, lemon mayonnaise si sparanghel" a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Rebella.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii