Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr
Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr-un vas uns cu ulei. Se adauga cimbru si putina zeama de lamaie iar deasupra se pun fileurile de peste. Se stropeste pestele cu lamaie, se acopera cu o hartie pergament unsa cu ulei si se introduce in cuptorul incalzit sa se coaca aproximativ 20 de minute. Intre timp se fierbe orezul, care se foloseste ca si garnitura la peste. Dupa ce s-a fiert pestele, se scoate din cuptor si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt
Se serveste cald.
Alte retete:
Ardei umpluti
Chiftele
Mancare de mazare
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii