File de salau prajit

Pentru file de salau prajit pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie sferturi. Bucatile de salau se tin 5 minute in lapte.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • filé de salau - 600 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 50 g
  • lapte - 50 ml
  • lamaie - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru file de salau prajit pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Lamaia se spala si se taie sferturi. Bucatile de salau se tin 5 minute in lapte, se trec prin faina si se prajesc in ulei.

Fileul de salau prajit se serveste cald, cu lamaie.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Bulgur colorat cu snitele de soia
4
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Parteneri
Perisoare si oua posate in piure de spanac
Bucataras.RO

Perisoare si oua posate in piure de spanac

De cand am descoperit aici pe bucataras ca pot folosi perisoarele si altfel decat in ciorba, le tot combin in diverse sosuri...

Perisoare si oua posate in piure de spanac
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce