Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi
Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi se pun in ulei incins, impreuna cu mazare si porumb, punem sare si patrunjel taoat marunt, apoi prajim timp de 4-5 minute. Apoi turnam zarzavaturile peste feliile de peste, turnam o jumatate de deget de apa, apoi prajim in cuptor cald mediu, pana se inmoaie totul.
Alte retete recomandate
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii