• sub jetul de apa, curatati solzii de pe dorada folosindu-va de un cutit ascutit • filetati
• sub jetul de apa, curatati solzii de pe dorada folosindu-va de un cutit ascutit
• filetati dorada si scoateti solzii
• asezonati cu sare, piper si mix de ghimbir si usturoi
• puneti lingurita de ulei in presa Breville Panini Maker si cand aceasta s-a incins bine, puneti si file-urile de dorada, cu pielea in jos, apasand cu o spatula pe ele, pentru a preveni strangerea pielii de pe carne
• inchideti presa Breville Panini Maker si dupa cca. 30 de secunde deschideti-o si stoarceti putina zeama lamaie deasupra
• scoateti-le pe 2 servetele pentru a absorbi din uleiul in exces
• cu ajutorul unui peeler (cutit economic sau dispozitiv de curatat morcovi, cartofi etc.) taiati fasiute lungi de morcovi si de zucchini. La zucchini aveti grija sa taiati pana la partea cu seminte, pentru ca acolo este zona in care dovlecelul retine cea mai multa apa. La fiecare 2 taieturi pe o parte, rasuciti morcovul si zucchini-ul ca toate fasiutele sa iasa la fel sau cat de cat identice
• puneti apa la fiert intr-o oala micuta, iar peste aceasta puneti o sita si implicit tagliatelele in sita
• stoarceti putina zeama de lamaie peste salata de ruccola. Adaugati apoi putina sare si o lingurita de ulei.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii