Crap umplut delicios

Crapul umplut delicios este o mancare de peste festiva cu stafide si nuci, castraveti murati si masline, incre si vin. Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un crap mare
  • 1 pahar de ulei
  • 2 cepe
  • 50 g stafide
  • piper
  • sare
  • un mar
  • 50 g nuci macinate
  • icrele de la crap
  • o jumatate de franzela
  • un pahar cu lapte
  • un castravete murat
  • 4-5 masline si
  • un pahar de vin.

Mod de preparare

Crapul umplut delicios este o mancare de peste festiva cu stafide si nuci, castraveti murati si masline, incre si vin. Se curata pestele, se stropeste cu zeama de lamaie si putina sare, dupa care se lasa sa stea o jumatate de ora. intr-o cratita se pun patru linguri de ulei si ceapa tocata marunt la calit pe foc mic ca sa se inmoaie bine, apoi se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu stafidele, nucile, marul ras pe razatoare, icrele spalate, paine inmuiata in lapte si stoarsa bine, sare si piper. Se amesteca toate la un loc, apoi umplem pestele, dupa care il coasem la burta si-l asezam intr-o tava.
Se face un sos din ulei, ceapa taiata solzi, castravetele murat taiat marunt, patru sau cinci masline fara samburi si un pahar de vin. Peste acest sos punem pestele si dam la cuptor sa se friga la foc mic.


Crapul umplut se serveste decorat cu lamaie si telina tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia