Crap umplut

Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste ceapa tocata marunt pana devine st

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de crap
  • 150 g ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • putina ceapa rosie
  • putin pesmet
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 ou
  • sare
  • piper. Pentru sos: 200 ml crema
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita marar uscat
  • 1 cub ciorba de peste

Mod de preparare

Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste ceapa tocata marunt pana devine sticloasa, dupa care adauga ciupercile taiate felii subtiri. Condimenteaza cu sare si piper, presara cu patrunjel si inabuse sub capac. Lasa umplutura sa se raceasca, adauga oul crud si usturoiul pisat. Ingroasa-l cu putin pesmet. Unge feliile de peste cu umplutura, ruleaza-le si impacheteaza-le in folie de aluminiu. Inchide cele doua capete sa nu iasa umplutura. Aseaza ”pachetele” in apa clocotita si fierbe-le timp de 25 de minute. Scoate-le cu grija din lichid si lasa-le la racit. Impacheteaza-le din nou si pastreaza-le in frigider jumatate de ora. Despacheteaza, feliaza si aseaza feliile intr-un vas termorezistent. Pentru sos, dizolva si fierbe cubul de ciorba de peste in 200 ml de apa. Adauga faina amestecata cu crema, presara mararul si fierbe-l in timp ce amesteci. Toarna-l peste feliile de peste incalzite la cuptor.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
1
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
2
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
3
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
4
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia