Pentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece.
Pentru crap rasol cu cartofi si legume pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece. Morcovii si ceapa se curata, se spala, se cresteaza in sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Morcovii si ceapa se fierb intr-un litru de apa cu piper, foi de dafin si sare. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga otet si bucatile de peste. Se fierb 5 minute.
Crapul rasol cu cartofi si legume se serveste cald sau rece, cu unt topit si patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura asta, Mos Nae o sa o imparta cu Mos Craciun, sa nu fie cu suparare......un dulce pentru Mos Craciun, ca daca tot am...
Prajitura lui Mos NaeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii