• folosind aparatul de vidare FoodSaver, vidati intr-o punga tonul cu caperele si uleiul de trufe – nu
• folosind aparatul de vidare FoodSaver, vidati intr-o punga tonul cu caperele si uleiul de trufe – nu adaugati sare sub nicio forma
• setati aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 47⁰C si introduceti tonul pentru 11 minute
• separati albusul de galbenus (veti folosi numai albusul) si bateti-l usor cat sa se dezlege (nu il bateti foarte mult pentru a nu deveni spuma)
• dati marginile tonului prin ou si apoi prin sarea Himalaya
• incingeti bine o tigaie si plasati cu grija tonul pe fiecare parte cu sare, in tigaia incinsa, suficient cat sa se lipeasca sarea de el si sa prinda aroma
• spargeti crusta de sare si taiati tonul (aveti nevoie de un cutit foarte bine ascutit)
• tonul se gateste intotdeauna foarte putin.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii