Chiftelele cu peste se pot prepara rapid cu un sos de legume. Ingredientele necesare retetei sunt: ton, legume de vara, condimente
Orice retete presupune chiftele inseamna un deliciu culinar, mai ales daca acestea sunt preparate cu carne de peste. Prepara chiftelele de peste cu sos de legume astfel: tonul se amesteca cu ceapa taiata, oaule, pesmetul, condimente si verdeata. Punem amestecul in frigider. Legumele le punem la calit in unt cu ceapa. Punem faina, amestecam energem si stingem cu vin. Condimentam cu sare si piper. In acest sos asezam chiftelele din amestecul dat la rece facut bilute. Dam tava la cuptor timp de 30 de minute. Se servesc cu verdeata.
Alte retete cu peste recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii