Pentru calcan prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa se infierbante. Se usuca pestele cu o carpa.
Pentru calcan prajit cu patrunjel se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza. Se pune uleiul sa se infierbante. Se usuca pestele cu o carpa, se da prin faina si se prajeste pe ambele parti in uleiul fierbinte. Se asaza pe o farfurie lunga, iar imprejur se pun frunze de patrunjel. Se poate praji si in pesmet; in acest caz se da prin faina, se moaie in ou si in pesmet inainte de a se praji.
Calcanul prajit se serveste cald, este bun insa si rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaO prajitura minunata, delicioasa, usoara si foarte aromata, numai buna pentru masa festiva de Craciun, o recomand cu drag!
Prajitura cu branza dulce si gem de caise
Comentarii