Bibanul este un peste alb, delicios si satios, care merge de minune alaturi de un vin alb de buna calitate.
Se face cu mixerul un piure din usturoi zdrobit, patrunjel, rozmarin si 3 linguri de ulei de masline.
Amestecul se introduce in burta pestilor curatati, care se aseaza in tav, pe folie de aluminiu si se dau la cuptor pentru 30 de minute.
Se caleste in restul de ulei ceapa tocata marunt, se adauga rosiile taiate cubulete si maslinele verzi, sare si piper. Se lasa pe foc 2-3 minute.
Bibanul se serveste cu sosul de rosii si masline verzi.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii