1. Laptele se pune la fiert. 2. Se adauga apoi feliutele de zucchini. 3. Se lasa pe foc aproximativ 3 minute, apoi se scot si se pun la scurs. 4. U
1. Laptele se pune la fiert.
2. Se adauga apoi feliutele de zucchini.
3. Se lasa pe foc aproximativ 3 minute, apoi se scot si se pun la scurs.
4. Uleiul si untul se pun intr-o tigaie la incalzit.
5. Se adauga apoi ceapa
6. Cand ceapa este aurie se ia de pe foc si se adauga orezul, branza si patrunjelul si se amesteca bine.
7. Amestecul se toarna apoi intr-o tava si se aseaza apoi feliutele de zucchini, apoi ouale, apoi 1/2 cana lapte.
11. Se da la cuptor (200C) 40 minute.
Pofta buna,
Reteta Tarta cu orez a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii