Ceapa tocata marunt se caleste, se adauga si usturoiul pisat, apoi orezul care se caleste pana devine sticlos. Se condimenteaza cu piper, patrunjel ve
Ceapa tocata marunt se caleste, se adauga si usturoiul pisat, apoi orezul care se caleste pana devine sticlos. Se condimenteaza cu piper, patrunjel verde si sofran. Se stinge cu vin si supa de carne, se amesteca de mai multe ori. Inainte de a fi gata, se dauga morcovul taiat cubulete, parmezanul si untul. Se serveste fierbinte sub forma de galuste(chenele) rupte cu lingura.
Alte retete culinare recomandate
Retete cu orez:
Pilaf de orez cu legume
Orez cu ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii