Se fierbe supa de legume si se lasa pe foc pt a-si pastra temperatura. Intr-o tigaie incapatoare se toarna o lingura de ulei de masline si se adauga c
Se fierbe supa de legume si se lasa pe foc pt a-si pastra temperatura. Intr-o tigaie incapatoare se toarna o lingura de ulei de masline si se adauga ceapa taiata cubulete, morcovul, dovleceii si se presara piper si sare dupa gust. Se lasa pe foc 3 minute si se adauga orezul. Adaugam un polonic de supa si o lasam pana se absoarbe. Continuam astfel pana se termina toata supa, iar orezul devine moale. La final adaugam si mazarea impreuna cu ceapa verde. Lasam pe foc pana se incorporeaza toate ingredientele si astfel obtineti o retete de post delicioasa. Este o masa usoara si gustoasa! Pofta buna!
Se poate servi atat calda cat si rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii