Risotto cu Parmigiano Reggiano, dovleac si ciuperci este o mancare de toamna pe baza de orez, aromata si cremoasa.
Dizolvati cubul pentru mancare in 850ml apa clocotita.
Adaugati cipercile si lasati-le sa fiarba timp de 30 de minute.
Intre timp, incingeti uleiul de masline intr-o tigaie. Adaugati orezul pentru risotto si lasati-l pe foc timp de doua minute pana cand devine translucid.
Adaugati ceapa si dovleacul, taiate cubulete. Amestecati continuu timp de 3minute.
Turnati vinul si apoi adaugati ciupercile.
Lasati pe foc 20 – 25 minute, adaugand supa daca este nevoie, din cand in cand.
Cand orezul a devenit cremos, adaugati Parmigiano Reggiano ras.
Amestecati si mai lasati pe foc 2-3 minute.
Serviti risotto-ul cu dovleac si ciuperci cald, cu mult Parmigiano Reggiano ras deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii