Intr-o cratita se pune uleiul de masline si o ceapa la rumenit, se adauga orezul si se lasa citeva minute sa se prajeasca. Se adauga jumatate de pahar
Intr-o cratita se pune uleiul de masline si o ceapa la rumenit, se adauga orezul si se lasa citeva minute sa se prajeasca. Se adauga jumatate de pahar de vin alb sec si se lasa citeva minute sa se evapore. Se adauga dovleacul se lasa sa fiarba adaugind din cind in cind cite un polonic de zeama fierbinte, amestecind mereu.
Cind este fiert, atit orezul, cit si dovleacul, se stinge focul, se adauga o nuca de unt si se lasa sa se odihneasca 2-3 minute dupa care se serveste.
Se pote servi cu parmiggiano ras
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii