Caliti jumatate din cantitatea de mazare cu o bucata buna de unt si putina supa. Gatiti-le pana se inmoaie si pasati-le. Adaugati-le peste risotto, i
Caliti jumatate din cantitatea de mazare cu o bucata buna de unt si putina supa. Gatiti-le pana se inmoaie si pasati-le. Adaugati-le peste risotto, impreuna cu crevetii si cu restul boabelor de mazare si fierbeti-le circa 2 minute deoarece fructele de mare dar si mazarea se prepara foarte repede. Adaugati apoi plantele aromatice proaspete si stoarceti sucul de lamaie peste orez. Stropiti cu putin ulei de masline extravirgin, picant.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Conopida la cuptor cu bacon
Cartofi la cuptor
Garnitura de orez si mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii