Se caleste ceapa taiata marunt, impreuna cu morcovul si patrunjelul deasemenea taiati marunt, in cele doua linguri de unt. Se stinge cu putina apa rec
Se caleste ceapa taiata marunt, impreuna cu morcovul si patrunjelul deasemenea taiati marunt, in cele doua linguri de unt. Se stinge cu putina apa rece si se pune carnea taiata bucati la fiert cu sare. Cind carnea este aproape fiarta se toarna orezul ales si spalat. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid. La un orez de calitate superioara sint suficiente doua masuri de apa. Se fierbe la foc domol pina orezul si carnea sint fierte in intregime. Cine doreste poate adauga putin piper si 2-3 linguri de bulion.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii