Pentru pilaf de orez picant se curata puiul si se taie bucati apoi se pune la fiert in 2 l de apa, se ia spuma mereu si se lasa 1 ora sa fiarba.
Pentru pilaf de orez picant se curata puiul si se taie bucati apoi se pune la fiert in 2 l de apa, se ia spuma mereu si se lasa 1 ora sa fiarba. Dupa ce a fiert, se scoate si se strecoara lichidul.
In alta cratita se pune uleiul si legumele rase sau tocate fin. Se lasa 2 minute sa se caleasca putin apoi se adauga supa. Dupa ce au fiert de jumatate se pune orezul spalat bine si boiaua sau ardeiul iute tocat. Se lasa sa fiarba 15 minute. La sfarsit se pune puiul si se mai lasa 1-2 minute pe foc.
Pilaful de orez picant se serveste cald, cu muraturi asortate.
Altre retete culinare:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii